Kaart Milaan

Op zoek naar Kaart Milaan? Op Italiëkaart.nl vindt u meerdere soorten kaarten van Milaan. Veel mensen denk dat Milaan de hoofdstad is van Italië vanwege de bekendheid van de industrie en commerciële wereld echter Rome is toch echt de hoofdstad van Italië. Milaan staat verder bekend om zijn fashion imago de stad wordt dan ook door veel toeristen bezocht die maar een doel hebben: Shoppen! Echter heeft Milaan naast shoppen ook veel cultuur te bieden. De grootste attractie is toch wel de dom, Il Duomo. Bekijk hier de kaart van de vliegvelden rond Milaan en ontdek welke luchtvaartmaatschappijen voordelig vliegen.

Met de bouw van de dom is rond 1300 begonnen en 600 later was het architectonisch bouwwerk dan eindelijk af, met een geweldig resultaat, de dom is overal in de stad te zien. Het is zelfs mogelijk om naar het dak van de dom te gaan om een prachtig uitzicht over de stad Milaan aan te schouwen! Een andere bekende attractie is de Opera van Milaan, in een pas gerenoveerd maar prachtig Opera gebouw. Een andere redenen voor toeristen om Milaan te bezoeken is calcio ofwel voetbal! Milaan is de stad van twee grote internationale voetbal clubs, AC Milaan en Inter Milaan. Genoeg te doen dus in deze stad en voor ieder wat wils om deze stad eens te bezoeken!

Zonekaart van Milaan

Op deze kaart is goed te zien dat Milaan is opgebouwd in verschillende zones, de grenzen worden gemarkeerd met de gele rondwegen. De toegangspoorten van de stad bevinden zich in deze gele rondwegen en zijn vaak nog echte poorten met bijbehorende piazza’s. De grootste en buitenste ringweg heeft Viale Isonzo.


Kaart van het centrum Milaan

Op deze kaart is het centrum van Milaan wat meer ingezoomd. De rode markerings ballonnetjes geven verschillende hotel opties aan waar in Milaan overigens geen gebrek aan is. Deze kaart van het centrum geeft de grootste toeristische attracties weer. De dom kunt u als uitgangspunt gebruiken, van het station naar dom is het ongeveer 15 minuten lopen. De via Torino en de via Manzoni zijn de grootste hoofdwegen in het centrum. Om te shoppen kunt u het beste in corso Emanuele 2 zijn. Vergeet tussen al dat shoppen door niet ook even een bezoekje te brengen aan de vele mooie culturele attracties!

Voordelig naar Italië? Check de goedkoopste vlucht: