Luchthavens Italië

Op zoek naar luchthavens Italië? Hieronder ziet u de kaart met alle vliegvelden van Italië. In Italië heeft bijna iedere grote stad een vliegveld. Je hoeft dus niet naar het noorden toe te vliegen als je in het zuiden moet zijn. Ben je op zoek naar een goedkope vlucht? Dan kun je met lowcost luchtvaartmaatschappijen zoals Easyjet en Ryanair bijna overal in Italië terecht. Als je een beetje flexibel bent in de datum dan kun je soms zelfs voor 20 euro naar het prachtige Rome vliegen. Dus als je niet heel erg hecht aan comfort, dan ben je met een klein bedrag zo in Italië.

Rome is een van de meest populaire vliegvelden in Italië. Maar ook naar Venetie, Milaan en Rimini wordt vaak gevlogen. Sommige steden hebben meerdere vliegvelden. Zo kun je als je bijvoorbeeld naar Rome gaat kiezen tussen de volgende vliegvelden;

Interactieve kaart van alle luchthavens in Italië

De rode bolletjes op de interactieve kaart geven de luchthavens in Italië aan. U kunt op de bolletjes klikken voor meer informatie van de betreffende luchthaven. Ook kunt u met deze kaart inzoomen om te kijken waar het betreffende vliegveld daadwerkelijk gelegen is.

De vliegvelden Italië zijn allemaal goed verzorgd. Ze zijn niet erg groot, je kunt hier dus makkelijk je weg vinden. De meeste luchthavens beschikken over pendelbussen. Met deze bussen wordt je rechtstreeks van het vliegveld naar jouw bestemming in Italië gebracht. Je kan meestal van te voren al een pendelbus boeken, maar je kunt het ook altijd ter plekke doen. Het hangt er wel een beetje van af hoeveel mensen er al een kaartje hebben maar meestal kan je meteen mee. Natuurlijk zijn er ook taxi’s op alle vliegvelden in Italië te vinden. En ook met bussen en treinen kan je bij je bestemming aankomen.

Hieronder zie je een lijst van de meest populaire vliegvelden Italie en hun ligging ten opzichte van de stad.

De vliegvelden liggen allemaal redelijk dicht bij de stad, je bent er dus in een mum van tijd. Het is belangrijk om goed verschillende vliegtickets te vergelijken voor je een reis boekt naar Italië. Er zit namelijk erg veel verschil in de prijs. Ook naar de Italiaanse eilanden kun je met een lowcost luchtvaartmaatschappij vliegen. Je kunt in Italië dus overal terecht en er is een ruim aanbod aan vliegvelden. Met de lage ticket prijzen hoef je niet te kiezen uit één bestemming maar kun je op z’n tijd al het moois van Italië zien.

Grotere kaart weergeven

Voordelig naar Italië? Check de goedkoopste vlucht: