Vliegvelden Italië

Op zoek naar vliegvelden Italië? Hieronder ziet u de kaart met alle luchthavens van Italië. Bijna elke grote stad in Italië heeft een (internationale) luchthaven. Ook als u goedkoop naar Italië wilt vliegen is dat zeker mogelijk. De meeste lowcost luchtvaartmaatschappijen vliegen op de grootste Italiaanse steden. Vanuit Nederland kan er goedkoop gevlogen worden met Ryanair of Easyjet.

Vaak zijn de vliegvelden waarop deze lowcost maatschappijen vliegen niet de grootste luchthavens van de stad maar vliegen deze maatschappijen op in de buurt gelegen kleinere vliegvelden. Als u naar Milaan wilt, vliegt Ryanair bijvoorbeeld op Bergamo, een stadje dat ongeveer een uur rijden van Milaan ligt. Met de pendelbus wordt u direct vanaf het vliegveld naar het centrum van Milaan gebracht. Het scheelt al snel meer dan 100 euro als u met Ryanair vliegt in plaats van met KLM hoewel u dan wel moet inleveren op comfort en daarnaast KLM ook steeds goedkoper wordt. Met de zoekbox onderaan deze pagina kunt u direct de voordeligste vluchten bekijken en boeken.

Kaart van alle vliegvelden in Italië

De rode bolletjes op de interactieve kaart geven de vliegvelden in Italië aan. U kunt op de bolletjes klikken voor meer informatie van dat betreffende vliegveld. Ook kunt u met deze kaart inzoomen om te kijken waar het betreffende vliegveld daadwerkelijk gelegen is.

Voordelig naar Italië? Check de goedkoopste vlucht: